Przekąski:

  • Smalec ze skwarkami podawany z kiszonym ogórkiem 20 porcji
  • Deska przekąsek mięsa pieczone i sery 20 desek
  • Sałatka przysmak Piwowara: 
  • Kolorowa sałata z nutą bawarskiego sosu p
  • osypana pieczonym kurczakiem, serem żółtym, jajkiem i grzankami 20 porcji
  • Śledzik po naszemu 20 porcji

Dania główne w formie bufetu gorącego:

  • Mix kiełbas bawarskich: mix tradycyjnych kiełbas bawarskich na kapuście sauerkraut (Bratwurst curry, Weisswurst, Norymberskie)
  • Schabowy - tradycyjny schabowy panierowany w jajku i bułce tartej
  • Pierogi Ruskie smażone - ręcznie lepione pierogi z farszem serowo-ziemniaczanym z okrasą z boczku I cebuli
  • Łosoś podany na łożu szpinakowym

Dodatki:

  • Pieczone ziemniaki
  • Pieczywo mieszane
  • Mix warzyw

Surówki

  • Mix sałat z sosem bawarskim
  • Sałatka z pomidorów z cebulką

Piwo:

  • Dziesięć beczek pięciolitrowych (50 litrów) piwa Browarmia (trzy gatunki)

Napoje zimne:

  • Soki i softy w litrowych dzbankach 15 dzbanków
  • Woda gazowana i niegazowana 20 dzbanków

Wino

  • Wino domowe w półlitrowych karafkach 8 karafek (białe lub czerwone)

"Spotkanie w Restauracji Browarmia" cena 120 zł od osoby dla 100 osób (koszt 12 000 zł)

Do rezerwacji doliczamy Serwis kelnerski 10%

W razie pytań pozostaję do dyspozycji:
Marta Dziubińska
Kierownik Restauracji
Tel +48 512 530 050